Welkom op de website van Golfcentrum Dongen. Hieronder de meest actuele informatie, maar natuurlijk is er nog veel meer op ons golfcentrum te beleven. Kijk rustig rond en neem bij vragen contact met ons op. 

 

Wordt nu lid voor slechts € 690,00 per jaar.

Wanneer u nu lid wordt golft u een vol jaar voor slechts € 690,00. NEE wij rekenen geen inschrijfgeld of entree geld. What you see is what you get. Lees meer>>>

 

Golf & Bridge

Bent u ook een verwend golfer en speelt u graag bridge. Schrijf dan nu in voor de Golf & Bridge. Iedere derde vrijdag van de maand speelt u eerst 9 holes golf en na een heerlijke maaltijd begint de bridge.

Golft u nog niet? Dan kunt u nu starten! In plaats van 9 holes te spelen volgt u 2 uur golfles voor slechts € 15,00. Lees meer >>>

Bridge 231

Winterlessen en trainingen

De winter is DE tijd de volgende stap te zetten met uw techniek. Daarom deze winter verschillende lessen en trainingen bij Golfschool Dongen. O.a. de winterleskaart.

Bij aankoop van 5 lessen van 50 minuten ontvangt u er 7! U lest al voor nog geen € 11,00 per les.

U kunt ook zonder inschrijven komen trainen op dinsdag avond of zondag ochtend. Op beide dagen is onze PGA professional aanwezig om aan te geven hoe u het beste kan trainen. Lees meer>>>

 Golfschool -aanbieding
 

Kennismakingslessen

Heeft u nog niet eerder gegolfd, maar bent u wel bekend met de vele vooroordelen die de golfsport met zich meebrengt? Dan wordt het toch tijd om zelf eens te ervaren wat deze sport inhoudt. Bekijk het spelletje eens vanaf de andere kant!!

Golfschool Dongen organiseert iedere twee weken een kennismakingsles waarbij iedereen voor slechts €15,00 p.p. in 2,5 uur volledig wegwijs wordt gemaakt binnen de golfsport. Geïnteresseerd? Lees meer>>>

 Bridge 233
 

Golfclinics / bedrijfsuitje / kennismaking

Bent u van plan iets voor vrienden, collega's en of familie iets te organiseren? Wij organiseren clinics of wedstrijden op basis van uw persoonlijke wensen.

Wat dacht u van een clinic waarin de basisslagen worden behandeld en waarna u meteen mag gaan golfen op onze PAR 3 oefenbaan?

9 of 18 holes spelen op de PAR 36 baan met vooraf of tussendoor een lunch? Wellicht wilt u liever een uitgebreide borrel of heerlijke bbq? Alles is mogelijk.

Neem contact met ons op en we bespreken graag uw wensen.

 Bridge 232

 


Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN

 

2014-artikel _Golf _Weekly

 


NGF Nieuws

Adidas Tour360 Boost nu met BOA-sluiting
Wie speelt waar? Week 6
Een voorbeschouwing op de belangrijkste toernooien van deze week.
Banen & clubs: Jurrians vlog, deel 2
De banen & clubs blog: kort nieuws over banen en clubs verzameld op GOLF.NL. He...
Luiten van 79e naar 74e plaats op wereldranglijst
Na weer een goede prestatie is Joost Luiten nummer 74 op de wereldranglijst.
Tweets van de week
Een overzicht van opvallende tweets in de afgelopen week.