De komende zomermaanden…..

De officiële opening van het clubhuis is achter de rug. Zondag 26 juli hebben we samen met ruim 150 gasten het clubhuis officieel in gebruik genomen. De golfbaan lag er al perfect en goed onderhouden bij. Nu is het nieuwe clubhuis met alle benodigde faciliteiten up-to-date en is ook de weg richting het clubhuis aangelegd. Wat kunnen we dan nog melden?

Lidmaatschap

U kunt vanaf heden tot maar liefst 1 januari 2017 onbeperkt spelen op de mooiste en gezelligste golfbaan van Brabant voor slechts € 895,00. Geniet de komende tijd van de mooie zomeravonden en speel met de wedstrijden van de vereniging mee. Wij hanteren geen inschrijfgeld of obligatie. What you see is what you get. Wacht niet te lang en geniet nog van de mooie zomeravonden!! 

2015-augustus

 

Klik hier!

Augustus 2015

Klik hier!

 

Golflessen

Onze PGA erkende Golfschool biedt in augustus golflessen aan die u niet mag missen. Bij het boeken en afrekenen van 2 golflessen ontvangt u de derde les gratis. Dit is een korting van meer dan 30%. U kunt zich alleen of samen met uw golfmaatje aanmelden bij de golfprofessionals Robbert en Corina. Wanneer u bekend bent met de online lesagenda kunt u de afspraken ook zelf inboeken

Golfclinics / bedrijfsuitje / kennismaking

Bent u van plan iets voor vrienden, collega's en of familie iets te organiseren? Neem dan contact op met de afdeling sales. Wij organiseren clinics of wedstrijden op basis van uw persoonlijke wensen. Wat dacht u van een clinic waarin de basisslagen worden behandeld en waarna u meteen mag gaan golfen op onze PAR 3 oefenbaan?

Of 9 of 18 holes spelen op de PAR 36 baan met vooraf of tussendoor een lunch? Wellicht wilt u liever een uitgebreide borrel of heerlijke bbq? Alles is mogelijk. Neem met ons contact op en we bespreken graag uw wensen.

Actie 

Voor NGF registratie bij HollandGolft Dongen + 3 maanden onbeperkt PAR 3 oefenbaan of 3 keer 9 holes greenfee's

Actie 

Voor een 18 holes in een flight van 4 personen

 


Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN

 

2014-artikel _Golf _Weekly

 


NGF Nieuws

Sluiter op weg naar Kazachstan
Tim Sluiter verbeterde zich in de tweede ronde van het Russisch Open, maar haal...
Schreefel blijft kansrijk, Van Dam haalt de cut
Dewi-Claire Schreefel heeft na de tweede ronde van het Helsingborg Open nog alt...
Remkes en Huizing doen bovenin mee
Daan Huizing en Taco Remkes doen in Bretagne bovenin mee in het Cordon Golf Ope...
Even geen toernooien voor Boeljon
In een bericht op haar website kondigt Christel Boeljon aan dat zij in verband ...
Weer winst Senioren op ELTK
De Nederlandse senioren spelen morgen om plaats 9 in het ELTK. Zowel de mannen ...