De komende zomermaanden…..

De officiële opening van het clubhuis is achter de rug. Zondag 26 juli hebben we samen met ruim 150 gasten het clubhuis officieel in gebruik genomen. De golfbaan lag er al perfect en goed onderhouden bij. Nu is het nieuwe clubhuis met alle benodigde faciliteiten up-to-date en is ook de weg richting het clubhuis aangelegd. Wat kunnen we dan nog melden?

Lidmaatschap

U kunt vanaf heden tot 1 januari 2016 onbeperkt golfen voor slechts € 300,00. Uitgaande van een greenfee van € 19,00 hoeft u maar 15 keer te komen en u heeft het er al uit!! Wacht niet langer en meldt u aan. Maak gebruik van de mooie zomeravonden die nog gaan komen…

 Aanbieding 2015  Augustus 2015

 

Golflessen

Onze PGA erkende Golfschool biedt in augustus golflessen aan die u niet mag missen. Bij het boeken en afrekenen van 2 golflessen ontvangt u de derde les gratis. Dit is een korting van meer dan 30%. U kunt zich alleen of samen met uw golfmaatje aanmelden bij de golfprofessionals Robbert en Corina. Wanneer u bekend bent met de online lesagenda kunt u de afspraken ook zelf inboeken

Golfclinics / bedrijfsuitje / kennismaking

Bent u van plan iets voor vrienden, collega's en of familie iets te organiseren? Neem dan contact op met de afdeling sales. Wij organiseren clinics of wedstrijden op basis van uw persoonlijke wensen. Wat dacht u van een clinic waarin de basisslagen worden behandeld en waarna u meteen mag gaan golfen op onze PAR 3 oefenbaan?

Of 9 of 18 holes spelen op de PAR 36 baan met vooraf of tussendoor een lunch? Wellicht wilt u liever een uitgebreide borrel of heerlijke bbq? Alles is mogelijk. Neem met ons contact op en we bespreken graag uw wensen.

Actie 

Voor NGF registratie bij HollandGolft Dongen + 3 maanden onbeperkt PAR 3 oefenbaan of 3 keer 9 holes greenfee's

Actie 

Voor een 18 holes in een flight van 4 personen

 


Google+ Google+ deze pagina
LinkedIN Deel dit op LinkedIN

 

2014-artikel _Golf _Weekly

 


NGF Nieuws

Schreefel: 'Het spel is gewoon niet goed genoeg'
Dewi-Claire Schreefel baalde van haar score in de eerste ronde van het Woman's ...
Huizing goed van start op Madeira
Daan Huizing begon het Madeira Islands Open met een rodne 68 (-4) hij staat maa...
Vacatures NGF-bestuur
De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) is opgericht in 1914 en vierde ...
Golf en Kunst in Winterswijk
Cultuur snuiven in Winterswijk met de kunst van de wereldberoemde kunstenaar Pi...
GOLF.NL Live - week 31
Kort nieuws van de Tours, banen en clubs + video verzameld door GOLF.NL.